ITM Constanța, controale în județ

389
ITM Constanța, controale în județ - controaleitm2-1507652415.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța (ITM) a continuat și luna trecută activitatea de control și verificare a societăților comerciale care își desfășoară activitatea pe raza județului Constanța. 


Serviciul Control Relații de Muncă a verificat un număr de 256 agenți economici, în cazul cărora au fost aplicate 40 sancțiuni contravenționale, din care 32 amenzi, în valoare de 269.500 lei, și opt avertismente. La final, au fost dispuse 320 măsuri cu termen de remediere a neconformităților. Totodată, au fost depistate 13 persoane care lucrau fără forme legale de angajare. 


Dintre neconformitățile depistate, amintim: nerespectarea prevederilor legale privind evidența orelor de lucru prestate de salariați; încălcarea prevederilor legale referitoare la încheierea în formă scrisă și transmiterea în Revisal a contractului individual de muncă; nerespectarea prevederilor privind acordarea drepturilor salariale restante. 


În același timp, Serviciul Control Securitate și Sănătate în Muncă din cadrul ITM a verificat alți 168 angajatori, amendați cu suma de 35.500 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4772 secunde