Italienii își aruncă gunoiul în România

277
Italienii își aruncă gunoiul în România - italieniiisiarunca-1438189308.jpg

Articole de la același autor

Gunoaiele italienilor ar putea ajunge la gropile din țara noastră. Autoritățile din regiunea italiană Liguria analizează posibilitatea de a transfera deșeuri în România, începând cu anul 2016. 


"Regiunea Liguria caută în străinătate soluții pentru transportarea deșeurilor, inclusiv în sudul Franței și în România, pentru că, începând din 31 decembrie, regiunea Piemonte nu le va mai accepta și trebuie să găsim soluții pentru a evita o situație de urgență", a declarat comisarul regional pentru Probleme Ecologice, Giacomo Giampedrone.


Pentru moment, regiunea Liguria, situată în nord-vestul Italiei, a semnat un acord cu autoritățile regiunii Emilia Romagna pentru transferul deșeurilor. În cadrul acordului temporar, autoritățile din Liguria vor transfera în gropi de gunoi din regiunea Emilia-Romagna circa 200 de tone de deșeuri pe zi. "Este vorba de o soluție provizorie, trebuie să găsim una definitivă", afirmă Giampedrone.


Italia are probleme grave cu stocarea deșeurilor, fiind amendată de multe ori de Uniunea Europeană pentru nerespectarea standardelor gropilor de gunoi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Iulie 2015
Stire din Actual : TRAGEDIE ÎN ITALIA!
Miercuri, 22 Iulie 2015
Stire din Politică-Administrație : DOUĂ NOI PENITENCIARE, ÎN ROMÂNIA
Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Actual : Fără precedent în istoria Italiei!
Pagina a fost generata in 0.3967 secunde