ISJ Constanța a rezolvat problema: elevii peste 18 ani vor primi alocațiile fără întârzieri!

1387
ISJ Constanța a rezolvat problema: elevii peste 18 ani vor primi alocațiile fără întârzieri! - alocatii18ani-1576268961.jpg

Articole de la același autor

Conducerile Inspectoratului Școlar Județean Constanța și a Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, respectiv inspectorul școlar general Sorin Mihai și directorul executiv Laura Constandin, s-au întâlnit, recent, pentru a pune la punct o procedură eficientă de colaborare, astfel încât să nu mai existe întârzieri la acordarea alocațiilor elevilor care au împlinit 18 ani. Într-o ediție anterioară, "Cuget Liber" a semnalat faptul că, de mai bine de jumătate de an, elevii care au împlinit 18 ani din toate școlile din Constanța nu au mai primit alocațiile de stat, urmare a unei deficiențe la Serviciul Informatizare al ISJ Constanța. 


În cadrul întrunirii, cele două părți s-au pus de acord asupra "modalităților de lucru privind transmiterea datelor colectate de către Serviciul Informatizare al ISJ Constanța către AJPIS, astfel încât alocațiile să intre în posesia beneficiarului direct, într-un timp cât mai scurt", au arătat reprezentanții inspectoratului.


"Întâlnirea cu partenerul nostru AJPIS constituie un element fundamental în vederea transformării colaborării interinstituționale într-un exemplu de bună practică. Identificarea comună a unor metode de operare a dosarelor tinerilor care au împlinit 18 ani înseamnă imprimarea unui caracter eficient procedurilor de acțiune, cu sustenabilitate pe termen lung și cu efect clar asupra beneficiarului", a afirmat inspectorul școlar general Sorin Mihai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.103 secunde