Investițiile străine din localitatea OVIDIU iau amploare

1530
Investițiile străine din localitatea OVIDIU iau amploare - schita-1516632578.jpg

Articole recomandate

WESTHOUSE GROUP SRL, firmă deținută de investitori străini, implicată în diverse proiecte imobiliare mari în județul Constanța, intenționează să demareze construcția unei zone industriale pe un teren în suprafață de 121.672 mp în localitatea Ovidiu.

Investiția va avea un impact deosebit în dezvoltarea vertiginoasă a numărului de locuri de muncă din această zonă, fiind vizată în special forța de muncă din localitatea Ovidiu.


Proiectul are susținerea Primăriei Ovidiu, care a încurajat demararea investiției prin emiterea Avizului de Oportunitate nr. 15.342/05.10.2016, aceasta fiind interesată de dezvoltarea prioritară a proiectelor cu impact asupra creșterii numărului de locuri de muncă din localitate, majorării veniturilor încasate de cetățenii din Ovidiu precum și a cuantumului taxelor și impozitelor locale.

Planul Urbanistic Zonal, demarat în urmă cu peste un an, a obținut toate avizele favorabile de la autoritățile implicate urmând a fi depus spre aprobarea finală a Consiliului Local Ovidiu în viitoarea ședință de consiliu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9781 secunde