Infotripuri de promovare a litoralului românesc către turiștii italieni și turci

171
Infotripuri  de promovare  a litoralului românesc  către turiștii italieni și turci - infotrip-1430414776.jpg

Articole de la același autor

Câteva zeci de turiști din Turcia și Italia vor vizita, în acest week-end, gratuit, litoralul românesc: este vorba despre agenți economici și jurnaliști care vor avea o minivacanță de documentare, menită să atragă, ulterior, și alți turiști.

"Cele două infotripuri sunt organizate în cadrul acțiunilor noastre de promovare a stațiunii Mamaia și a litoralului românesc, ca destinație turistică pentru italieni și turci. După ce vor lua parte la tradiționala paradă de deschidere a sezonului estival, agenții de turism turci se vor întâlni, în cadrul unei întâlniri de networking, cu agenții de turism și hotelierii români, urmând ca, după ora 23, să participe la deschiderea oficială a sezonului de clubbing și să facă un tur de cluburi din stațiunea Mamaia", a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.

Pe lângă aceste acțiuni, programul vizitei mai include, sâmbătă, pe 2 mai, o vizită la câteva hoteluri din Mamaia, precum și vizite la atracții turistice din județul Tulcea și Constanța - Muzeul Național de Istorie și Arheologie, Marea Moschee, un tur al municipiului Con-stanța, dar și o plimbare prin Eforie și sudul litoralului. Pentru vizita de docu-mentare a agenților de turism străini au fost realizate broșuri de promovare a stațiunii Mamaia și a cluburilor din stațiune (broșura "Mamaia - Party till’dawn"), în limbile engleză, italiană și turcă.

"Vizitele de documentare sunt organizate în parteneriat cu companiile aeriene Turkish Airlines și Blue Air, care oferă transportul gratuit al participanților la infotripuri. Costurile de cazare și deplasare ale acestora în Mamaia vor fi acoperite din fonduri ce provin din taxa de promovare a stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță", a mai precizat Corina Martin.

De asemenea, la evenimentele ce vor marca deschiderea sezonului estival 2015, vor participa reprezentanți ai Federației de Promovare a Turismului din Republica Moldova, precum și tour-operatorii israelieni de la Meshek Wings. În plus, în data de 2 mai, va fi lansată ruta aeriană Constanța - Bergamo Milano, la aeroportul Mihail Kogălniceanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Social : Când pornește telegondola din Mamaia
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Festivalul The Mission, în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.5693 secunde