Infirmiere de la CRRN Techirghiol, agresate de un bolnav psihic

432
1
Infirmiere de la CRRN Techirghiol, agresate de un bolnav psihic - accidentemunca-1487264630.jpg

Articole de la același autor

Două infirmiere care lucrează la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică din Techirghiol ce aparține Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilulului (DGASPC) au fost agresate fizic de către un pacient cu tulburări de comportament. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de societatea la care acestea își desfășoară activitatea. 


După finalizarea cercetării, dosarul va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz. 


Un alt accident, soldat, însă, cu un dezno-dământ tragic, a avut loc în cazul Antonetei Dinu (49 de ani), de profesie macaragiu, care și-a găsit sfârșitul zilele trecute, femeia fiind victima unui accident de circulație. Evenimentul este cercetat în prezent de către o echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța, un inspector fiind deja desemnat pentru efectuarea investigațiilor necesare. 


În baza constatărilor efectuate de acesta, a declarațiilor martorilor, dar și a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite în perioada următoare împrejurările și cauzele care au condus la producerea tragicului eveniment, precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare. 


Tot în port, Viorel Mitrea, un tubulator în vârstă de 39 de ani, s-a accidentat și a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe 18% din suprafața corpului, bărbatul fiind acum internat în spital. Incidentul a avut loc în timpul lucrărilor de revizie a unei zone de tubulatură aferente sistemului de condensare a aburului, lucrătorul stropindu-se, fără să vrea, cu un jet de apă fierbinte. 


Comentează știrea

Nikolas
20 octombrie 2017
debil mintal

in acest articol se regaseste si inocentul iesimiel stanescu de la liceu emil palade fostul sanitar/are probleme psihice grave de cand era la scoala

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2752 secunde