Începe "Litoralul pentru toți". Cât costă o vacanță la mare

264
Începe

Articole de la același autor

Turiștii care vor să prindă primele raze de soare din această vară sunt așteptați deja, pe litoral. Începând de ieri, s-a deschis programul "Litoralul pentru toți". 


Patronatele și agențiile de turism susțin că turiștii beneficiază de aceleași tarife maximale din ediția septembrie - octombrie 2014. Pentru zona Mamaia - Constanța - Eforie, un sejur de șase nopți pentru o persoană, la un hotel de o stea, fără mic dejun, costă 205 lei, la două stele costă 235 de lei, iar la trei stele - 265 de lei. Dacă doriți să serviți micul dejun la hotel, la două stele, veți plăti, pentru sejurul de șase nopți, 315 lei, la trei stele – 425 de lei, la patru stele 485 de lei și la cinci stele – 605 lei. 


De asemenea, tarifele maxime pentru sejururi all inclusive pornesc de la 765 lei pentru cinci nopți de persoană, la hotel de trei stele, și ajung la 985 lei, la cinci stele. Pentru sudul litoralului, tarifele litoralului sunt ceva mai mici, de la 159 de lei la o stea, până la 469 de lei la cinci stele, cu mic dejun inclus. Până la această oră, s-au înscris în program 21 de unități de cazare de pe litoral.


"Litoralul pentru toți" este accesibil, din acest an, și pentru turiștii din Republica Moldova. "În urma discuțiilor avute cu Federația de Promovare Turistică din Republica Moldova, programul a fost extins și acolo. Astfel, turiștii moldoveni pot cumpăra pachete de vacanță de la agențiile de turism din Moldova, care vând acest program", a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5272 secunde