Încep să se dezmorțească angajările

312
1
Încep să se dezmorțească angajările - incepsasedezmorteasca-1457455695.jpg

Articole de la același autor

Un sfert din angajatorii români preconizează creșteri ale numărului total de angajați în al doilea trimestru din 2016. 


Potrivit unui studiu recent realizat de Manpower, 26 la sută dintre angajatori anunță intenții de sporire a numărului total de angajați, 7 la sută anticipează scăderi și 66 la sută nu prevăd schimbări în dimensiunea forței de muncă. În nouă din cele 10 sectoare de activitate cuprinse în studiu, angajatorii se așteaptă la creșteri ale nivelului de personal în intervalul aprilie - iunie 2016. 41 la sută dintre angajatorii din industria pre-lucrătoare au exprimat intenții de angajare în trimestrul al doilea al lui 2016, ponderea fiind cea mai ridicată din toate sectoarele, cu excepția celui de construcții. 


La Constanța, se anunță multe angajări în următoarea perioadă, însă o mare parte din posturi sunt sezoniere, în turism și alimentație publică.


Comentează știrea

sindbad
9 martie 2016
Glume de angajari...

gratie gastii mazare-constantinescu-psd, la constanta s-a sprijinit prostimea, putorile si tiganetul. In acest fel, niciun investitor serios nu a venit, exodul creierlor are avant in continuare, totul cu largul concurs al presei locale aservite, incercand acum sa para echidistanta. Avem un salariu mediu sub Bucuresti, Cluj, Sibiu, Timisoara. Suntem deja un oras de asistati social. La cate oportunitati erau aici, trebuia sa fim departe. In schimb orasul a fost feliat intre acesti hoti, partide-gasti de infractori, distrus cu largul concurs al unei politii impotente, justitii corupte, in caz contrar nu am fi devenit dezastrul de azi. Singura varianta a tineretului studios, inteligent,este sa plece in vestul tarii sau in alte tari, aici ramanand asa-zisii jmekeri, cocalari, ce se vor bucura la berea si micii primariei, ulterior la tichetele valorice.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.496 secunde