Încă un sens giratoriu pe Șoseaua Mangaliei! Iată unde va fi construit

1009
1
Încă un sens giratoriu pe Șoseaua Mangaliei! Iată unde va fi construit - sensgiratoriu1-1490030251.jpg

Articole de la același autor

În curând, pe Șoseaua Mangaliei va fi amenajat un nou sens giratoriu. Primăria Constanța a emis autorizația de construcție pentru scuarul ce va fi realizat în zona podului Doraly Mall.


În cursul zilei de 17 martie 2017, S.C. Conform Urban SRL a primit Autorizația de Construcție nr. 214, pentru amenajare acces incintă complex comercial prin realizarea unui sens giratoriu. Investiția va fi realizată de S.C. Maundier Fides S.R.L., conform Acordului de parteneriat nr. 27.846 din 3 martie 2017.


Sensul giratoriu va face legătura cu noul centru comercial care va fi ridicat de investitorii Maundier Fides, pe terenul unde a fost Interex-ul, demolat în cursul acestei ierni. Imobilul respectiv va avea un regim de înălțime P+1, cu funcțiune de magazine de retail. În jur, vor fi realizate alei carosabile și pietonale, locuri de parcare și spații verzi plantate.


Constănțenii din zonă se tem însă că prin crearea unui nou sens giratoriu, mai ales pe timpul verii, când fluxul de mașini este foarte mare, circulația în zonă va fi îngreunată. 


"Pe aici intră în oraș, din sudul litoralul, și tot pe aici pleacă, vara, mii de turiști. Noul sens giratoriu va sugruma traficul pe această arteră, chiar dacă va fi mai ușor să intri la stânga, spre centrul comercial, de exemplu. Mai ales că în zonă, imediat după intersecția semaforizată cu Pandurului, este deja un sens giratoriu, unde se poate întoarce pentru a ajunge în cartierul nou și în centrul comercial. Iar cei care ies pot trece pe sub pod și pot merge spre ieșirea din oraș", și-a exprimat părerea un constănțean.


Comentează știrea

constanta
21 martie 2017
cel mai slab primar

sens giratoriu nou ? sa fie primit ! dar nenea fara viziune de la primarie a trecut pe acolo sa vada de unde vine problema? Autubuze , microbuze si taxiuri care opresc pe prima banda ,, in statie RATC '' , lor ar trebui amenajate statii in paralel cu soseau si dupa soferii de autobuze sanctionati când nu opresc in spatiul amenajat asa cum se intampla 200 m mai jos !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6462 secunde