În sfârșit! A fost curățată „jungla” de la Plaja Modern

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 16 Iulie 2020 354
După ani de zile în care îți era și frică să treci prin ea, „jungla” de la Plaja Modern a fost, în sfârșit, curățată. Autoritățile locale au reușit să igienizeze spațiul verde de pe faleza de deasupra plajei, aerisind scările care duc spre nisip.

Zi de zi, mai multe echipe ale societăților contractate de Serviciul Gestionare Spații Verzi toaletează arborii și arbuștii și curăță vegetația în exces de pe taluzul dinspre plajele din Constanța.

„Zilele acestea, se lucrează la aerisirea și ridicarea coroanelor arborilor de pe taluzul de la plaja Modern. În plus, arbuștii care crescuseră necontrolat sunt modelați, iar lăstarii, tăiați. Totodată, se cosește iarba, iar angajații societății de salubrizare, împreună cu beneficiarii venitului minim garantat și cei care prestează muncă în folosul comunității, igienizează întreaga zonă.

Lucrările continuă pentru curățarea întregului taluz. Având în vedere că atât promenadele, cât și plajele sunt dotate cu coșuri de gunoi sau recipiente de depozitare a deșeurilor, rugăm constănțenii să nu mai arunce gunoiul la întâmplare!”, solicită reprezentanții Primăriei Constanța. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei