În loc de demisie, Corina Martin a plecat la Berlin, la Târgul de Turism

636
5
În loc  de demisie, Corina Martin  a plecat  la Berlin, la Târgul de Turism - corinamartin3-1457546620.jpg

Articole de la același autor

În plin scandal cu hotelierii, Asociația Litoral - Delta Dunării împarte materiale de promovare a stațiunii Mamaia tocmai agenților economici din… Mamaia. Asociațiile patronatelor din Mamaia și de pe litoral au cerut încă de zilele trecute dizolvarea Asociației Litoral - Delta Dunării și demisia președintei Corina Martin.

Cu toate acestea, Corina Martin își vede în continuare de treabă și a demarat distribuirea de materiale de promovare și totem-uri Mamaia Style. Seturile de promovare pe care le primesc, pentru prima oară, hotelierii din Mamaia includ, pe lângă totem-ul Mamaia Style, broșura generală a stațiunii, în limbile română, engleză, ebraică, italiană, germană, turcă, pliantul de promovare a Cluburilor din Mamaia (nightlife), pliantul cu Calendarul de evenimente ale verii 2016, pixuri inscripționate cu logo-ul Mamaia Style și DVD-uri cu filmul oficial al stațiunii.

Potrivit reprezentanților ALDD, toate aceste materiale de promovare au fost realizate din bugetul provenit din taxa de promovare a stațiunii Mamaia - Sat Vacanță, într-un proiect aprobat și realizat de membrii Comisiei Taxa Promovare Mamaia, comisie ce funcționează în cadrul ALDD, din care fac parte agenții economici din stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță.

De asemenea, în această perioadă, reprezentanții ALDD se află la Berlin, la Târgul de Turism, acolo unde promovează litoralul și Delta Dunării. Potrivit acestora, la Berlin, cea mai solicitată destinație din sud-estul țării noastre este Delta Dunării. 

Comentează știrea

cupan
10 martie 2016
O

japita

DODO
10 martie 2016
pai...

Sa nu uitam ca tot cei din Mamaia au facut-o ceea ce este ,ca de ... era din gasca lui Mazare si trebuia curtata ! acum ca s-a surpat temelia ( Radu si Polarisul ) ce sinteti asa blegi si nu-i dati un sut in...ca aveti unde. Si la tirg cu ce bani a plecat ???

adevar
10 martie 2016
adevar

Oameni normali la cap nu merg in Constanta unde au fost sechestrate straine si abuzate. Lupul nu si schimba caracterul.acolo unde exista agresiuni cum este Constanta exista doar bolnavi psihici

adevar
10 martie 2016
adevar

Romania tu furi copii de la straine . vrei sa chem straini la tine pai te SCUIPA in fata daca ii inviti la asa loc

adevar
10 martie 2016
adevar

Eu personal o sa rog toate presedentii sa nu cheltuie nimeni bani in Romania . acolo au fost sechestrate straine si abuzate

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.441 secunde