În ce condiții pot primi pensionarii bilete de tratament

345
1
În ce condiții pot primi pensionarii bilete de tratament - bilete-1509469156.jpg

Articole de la același autor

Pensionarii constănțeni care vor să intre în posesia unui bilet de tratament balnear trebuie să știe că ordinea de ierarhizare a cererilor prin care se solicită aceste bilete este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri. 


Punctajul aferent fiecărei cereri este obținut prin însumarea punctajelor acordate pentru fiecare criteriu în parte raportat la numărul de criterii prevăzut pentru categoria respectivă. Dacă în urma calculării punctajului în aplicația SPA mai multe cereri au același punctaj, ele se ordonează descrescător după punctajul primit conform numărului de bilete de care a beneficiat în ultimii doi ani. 


Mai departe, dacă după această etapă mai multe cereri au același punctaj pentru criteriul 1, atunci ele se ordonează crescător după venit. Dacă și după parcurgerea acestor două etape se identifică cereri cu același punctaj final, atunci persoanele se ordonează după numărul cererii, având prioritate cererea cu numărul cel mai mic.


Comentează știrea

EU
1 noiembrie 2017
Tratament

Sigur , nu depinde de SPAGA...? pe vremuri veneau biletele acasa unor cetateni care completau pe loc cererile...Punctajul asta este ca cel al lui Arsinel la Tg. mures?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4884 secunde