"Împreună putem ajuta alte suflete să zâmbească!". Ajutor pentru familiile nevoiașe din Amzacea

256

Articole de la același autor

Pornind de la îndemnul că "Împreună putem ajuta alte suflete să zâmbească", JCI Constanța a demarat o nouă campanie umanitară, cu prilejul sărbătorilor pascale. 


Acțiunea, intitulată "Umanitara", va avea loc pe 8 aprilie, și are drept scop ajutarea a 32 de copii din 13 familii nevoiașe din satul Amzacea, județul Constanța. Familiile selectate locuiesc în condiții precare: casele sunt dărăpănate, duc lipsă de haine și alimente de bază.


"Evenimentul organizat este un apel la implicarea și responsabilitatea socială, cu scopul de a atrage atenția asupra condițiilor în care trăiesc semenii noștri în anumite zone din județ, în special copii, și de a veni în sprijinul lor în preajma sărbătorilor pascale. Vor fi donate obiectele primite în urma evenimentului Atelierul Zânelor organizat special de JCI Constanța pentru susținerea campaniei Umanitare Amzacea și alte colectări constând în haine, jucării, alimente neperisabile, produse de curățenie și obiecte de igienă corporală", explică reprezentanții JCI Constanța.


Orice mic ajutor este binevenit. Donațiile se primesc la sediul JCI Constanța, pe strada Gheorghe Lazar nr. 6 (intrare din strada Cuza Vodă), birou 12, interfon 12, până pe 7 aprilie, inclusiv. Pe 8 aprilie toate donațiile vor fi transportate la Nisipari de către voluntarii JCI. 


Pentru cei care vor să doneze bani, o pot face în contul de la Banca Transilvania Constanța, Asociația Junior Chamber International Constanța, nr. Ord. Reg. Com/ Anul: HJ31/24.03.2014, CIF: 33043911, Județul Constanța, cont - RO21 BTRLRONCRT0235391701, cu specificația "detalii plată - donație Umanitară Amzacea". 


Detalii suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0732/833.443. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : VINO SĂ CUNOȘTI JCI Constanța!
Pagina a fost generata in 0.4207 secunde