Video IMAGINI INCENDIARE de la UNTOLD 2019! Distracție în ploaie, pe ritmurile celor mai iubiți DJ - VIDEO

1101
IMAGINI INCENDIARE de la UNTOLD 2019! Distracție în ploaie, pe ritmurile celor mai iubiți DJ - VIDEO - lineupulpezilelauntold2019progra-1564732311.jpg

Articole de la același autor

Ediția cu numărul 5 a mult iubitului festival Untold a debutat cu energie bună, muzică de excepție și mult curaj din partea festivalierilor care s-au distrat în ploaie ore bune.


Trei DJ au susținut, în noaptea de joi spre vineri, pe scena principală a Festivalului UNTOLD de la Cluj-Napoca un show în premieră în România. Vorbim despre celebrii 3 Are Legend - Dimitri Vegas&Like Mike și Steve Aoki.




În fața zecilor de mii de spectatori, în ciuda ploii torențiale, în prima zi a UNTOLD, pe scena principală au mai urcat James Arthur sau Tujamo, iar pe celelalte 9 scene au performat alți artiști printre care Smiley, Grasu XXL, Pendulum, Monolink, Morcheeba sau Kristian Nairn, care a jucat și un rol în serialul "Game of Thrones".

Vineri seară este așteptat să urce pe scenă Armin van Buuren care va pregăti, de asemenea, un show special, intitulat "Armin UNTOLD", iar duminică va susține un concert și artistul britanic Robbie Williams.







Scena principală, amplasată în incinta stadionului Cluj Arena, este una dintre cele mai mari instalate la un festival în Europa, având o lățime de 90 de metri și o înălțime de 30 de metri.

De asemenea, scena are ecrane LED pe o suprafață de 1.500 metri pătrați, 1.000 de spoturi luminoase și efecte speciale.

Este una dintre cel mai impresionante producții din Europa și chiar din lume.

Festivalul UNTOLD se desfășoară în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3863 secunde