Iepuraș mort în vitrina din mall: "Se întâmplă să moară animale, dar nu în vitrine aflate în vecinătatea unor hypermarketuri care vând inclusiv alimente"

1655
Iepuraș mort în vitrina din mall:

Articole recomandate

O ploieșteancă a surprins imagini cu un iepuraș mort în vitrina unui petshop din Ploiești. Incidentul a avut loc în această dimineață, iar imaginile sunt șocante.


Femeia este revoltată că deși a trimis mai multe mailuri, către conducerea pet-shopului, conducerea mall-ui, DSP,SDV, pentru a sesiza problema nu a primit niciun răspuns.

"Aștept o luare de atitudine a iubitorilor de animale. Poate că unora nu le pasă de aceste animălute, dar copiii stau zilnic, lipiți de vitrina pet-shopului respectiv pentru a privi animalele. Poate că iepurașul a murit din cauza unui microb care se poate transmite și celorlalte animale, iar odată cumpărate și duse acasă, pot fi infectați și copiii. Cineva mi-a spus că…se mai întâmplă…Da! Se întâmplă să moară animale, dar nu în vitrine în fața cărora stau zilnic copii…sau în vitrine aflate în vecinătatea unor hypermarketuri care vând inclusiv alimente", a spus revoltată ploieșteanca.

"Imaginile sunt șocante și poate că a venit vremea ca autoritățile să reglementeze și modalitățile în care sunt vândute aceste animale. Avem legi care condamnă cruzimea împotriva animalelor, am interzis animalele în circuri, dar nimeni nu protejează animăluțele expuse în vitrinele pet-shopurilor..."










sursa: realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4791 secunde