Haideți să salvăm o actriță! Maria Lupu Vasilescu are nevoie de noi toți

5011
1
Haideți să salvăm o actriță! Maria Lupu Vasilescu are nevoie de noi toți - marialupu2-1517594907.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Stat din Constanța (TSC) face apel la constănțeni, pentru a o putea ajuta pe actrița Maria Lupu Vasilescu, diagnosticată cu o formă de anevrism care nu poate fi operat clasic.

Singura posibilitate, susțin actorii, este embolizarea, iar aceasta nu se poate face decât la o clinică privată, unde costul unei asemenea operații este de aproximativ 20.000 de euro.

"Nu pot spune unde anume mă voi opera, deoarece nu știu ce sumă voi reuși să am. Știu doar că, în aproximativ două săptămâni, trebuie să hotărăsc ce fac. Medicul mi-a spus că toate analizele sunt perfecte, într-un trup sănătos, dar în cap este o bombă cu ceas", a declarat, pentru "Cuget Liber", Maria Lupu Vasilescu.

Precizăm că, în cei aproximativ 40 de ani pe care i-a dedicat artei teatrale, actrița a jucat numeroase roluri care au stârnit hohote de râs din partea publicului.

Maria Lupu Vasilescu s-a născut în anul 1959, iar la 20 de ani a devenit actor profesionist. Apoi, timp de 11 ani a jucat la Teatrul de Păpuși Constanța, iar de-a lungul carierei a avut roluri în zeci de premiere teatrale sau cinematografice.

Cei care doresc să o ajute în aceste clipe grele pot dona în contul deschis la Banca ING – Filiala Constanța, cod IBAN RO22INGB0000999905977170, pentru MARIA VASILESCU.

Comentează știrea

Anca
4 februarie 2018
Nu

Nu ...nu salvam o actrita ...HAI SA SALVAM UN OM !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6053 secunde