Haideți să ajutăm copilașii din Chirnogeni!

486

Articole de la același autor

Cinci familii nevoiașe, cu 18 copii, din comuna Chirnogeni, locuiesc în niște case extrem de sărăcăcioase, fără condiții care să le asigure celor mici un trai decent și fără a avea de nici unele, acum, în prag de iarnă. Pentru a veni în ajutorul lor, Junior Chamber International (JCI) Constanța organizează duminică, 16 decembrie, o nouă campanie umanitară și face un apel către toți cetățenii, pentru a-i ajuta pe bieții copilași. "Împreună putem ajuta copiii mai puțin norocoși să zâmbească!", au declarat reprezentanții JCI. Aceștia au precizat că familiile au fost atent selectate de către membrii lor, împreună cu reprezentanții autorităților locale.

Astfel, începând de ieri, 10 decembrie, și până miercuri, 12 decembrie, toate persoanele dornice să ofere donații sunt așteptate la sediul JCI Constanța, din strada Gheorghe Lazăr, nr. 6 (intrare din Cuza Vodă), birou 12, interfon 12, între orele 18.00 - 20.00.

Aici, pot fi aduse articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente neperisabile, produse de curățenie și de igienă corporală, rechizite, jucării, dulciuri etc.

Familiile beneficiare vor primi donațiile colectate în urma evenimentului Atelierul Zânelor by JCI Constanța.

Pe această cale, membrii JCI îi invită pe constănțeni să se implice în demersul umanitar din acest final de an. "Dragi constănțeni, suntem în luna decembrie, luna cadourilor de suflet, un moment în care putem împărți din ce avem și altor oameni, pentru a le aduce un zâmbet pe față. Un lucru dăruit cu drag și o vorbă bună pot aduce bucurie în sufletele celor mai puțini norocoși", sunt de părere cei de la JCI.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7053 secunde