Haideți la mare! S-a deschis "Litoralul pentru toți"

147
Haideți la mare! S-a deschis

Articole de la același autor

Ediția de toamnă a programului "Litoralul pentru toți" a debutat, ieri, cu oferte pentru toate buzunarele turiștilor.

Hotelierii au pregătit tarife speciale pentru sejururi în extrasezon. Anul acesta, au decis să păstreze aceleași tarife maximale din ediția de primăvară, ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea și prețuri inferioare acestor plafoane tarifare.

Astfel, pentru zona Mamaia - Constanța - Eforie, tarifele pentru șase nopți încep de la 205 lei, fără mic dejun, la hotelurile de o stea. La două stele, tot fără mic dejun, costă 235 de lei, iar cu mic dejun, 315 lei. La trei stele, fără mic dejun, un sejur este 265 de lei, iar cu mic dejun ajunge la 425 de lei. Pentru patru stele există numai oferte cu mic dejun inclus și un sejur costă 485 de lei, iar pentru cinci stele, 605 lei.

De asemenea, turiștii beneficiază de opțiunea suplimentară - all inclusive, care asigură toate cele trei mese, servite în regim bufet, cu băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă. Tarifele pleacă de la 765 de lei pentru cinci nopți de persoană, la trei stele, 875 de lei pentru patru stele și 985 de lei pentru cinci stele.

Tarife mai mici în sud

Pentru sudul litoralului, în stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele maximale sunt ceva mai mici. O persoană va plăti pentru șase nopți la hotel de o stea, fără mic dejun, 159 de lei, la două stele, 179 de lei și la trei stele, 199 de lei. Dacă dorește să aibă micul dejun inclus, tariful este de 269 de lei la hotelurile de două stele, 329 de lei la hotelurile de trei stele, 379 de lei la patru stele și 469 de lei la cinci stele.

Până acum, s-au înscris în program 40 de hoteluri din stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție un număr de 4.584 de locuri pe serie.

Potrivit lui Aurelian Marin, pre-ședintele ANAT, agențiile de turism au primit cereri pentru astfel de vacanțe cu mult timp înainte, semn că românilor au început să le placă vacanțele în extrasezon. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Șuie Paparude,  în Vama Veche
Luni, 31 August 2015
Stire din Cultură-Educație : DJ Eftimie, în Mamaia
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Turistă salvată de la înec
Luni, 31 August 2015
Stire din Sport : Triathlon Challenge, la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4924 secunde