Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare. Care sunt cele mai importante modificări

931
Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare. Care sunt cele mai importante modificări - 1-1593610304.jpg

Articole recomandate

Guvernul a adoptat noi măsuri în ceea ce privește regulile de distanțare fizică și protecție sanitară, în ședința de miercuri. Printre altele, a fost mărit de la 6 la 10 numărul de persoane care fac sport în grup în aer liber, a anunțat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Ludovic Orban.


"A fost propusă și adoptată o hotărâre de Guvern prin care a fost modificată HG privind starea de alertă. Astfel, au fost introduse noi măsuri în cea ce privește respectarea regulilor de distanțare fizică și protecție sanitară. Astfel, a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la 6 la 10 persoane", a declarat Ionel Dancă, după ședința de miercuri a Executivului, potrivit Digi24.


El a spus că va fi permisă desfășurarea "activităților de training-uri și work shop-uri cu un număr de participanți de maxim 20 de persoane".


"De asemenea, sunt reglementate activitățile pentru personalul din cadrul domeniilor de ordine publică și apărare cu participare de maxim 200 de persoane și pentru desfășurarea evenimentelor organizate de Corpul diplomatic se impune păstrarea regulilor de distanțare fizică cu asigurarea unui spațiu de 4 metri pentru fiecare participant", a mai spus Dancă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.147 secunde