GRIPA A MAI UCIS O PERSOANĂ!

262
GRIPA A MAI UCIS O PERSOANĂ! - gripa86278200-1517828182.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din județul Hunedoara, a murit în spitalul din Deva, din cauza gripei, pacientul fiind cunoscut cu multiple afecțiuni cronice și nu avea făcut vaccinul împotriva bolii, a anunțat luni medicul șef al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, dr. Cecilia Birău.

"Bolnavul era cunoscut cu mai multe afecțiuni cardiovasculare grave. În asemenea cazuri era important să fie vaccinat împotriva gripei, mai ales că vaccinarea este gratuită", a declarat dr. Birău.

Medicul șef al DSP Hunedoara a solicitat medicilor de familie să continue vaccinarea populației împotriva gripei, în special pentru persoanele care suferă de afecțiuni cronice.

În depozitul DSP Hunedoara se mai află 5.000 de doze de vaccin antigripal care pot fi solicitate de medicii de familie din județ pentru imunizarea populației din grupele de risc.

Ministerul Sănătății, apel privind vaccinul antigripal gratuit. Încă patru decese provocate de gripă, într-o singură săptămână

Peste 30.000 de doze de vaccin antigripal au fost aduse, la începutul lunii decembrie 2017, în județul Hunedoara pentru imunizarea populației din grupele de risc, vaccinurile fiind repartizate de Ministerul Sănătății.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6041 secunde