GRAV ACCIDENT RUTIER! A fost activat Planul Roșu de Intervenție

205
GRAV ACCIDENT RUTIER! A fost activat Planul Roșu de Intervenție - trafic75302300-1545208586.jpg

Articole recomandate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu a activat, miercuri, Planul Roșu de Intervenție, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în centrul localității Boița. Din primele informații, sunt cel puțin cinci victime, două fiind încarcerate.

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, două autospeciale cu unelte de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă, ambulanța de transport victime multiple, ambulanța SMURD și o ambulanță SAJ intervin, miercuri, la un accident rutier produs pe DN 7, în centrul localității Boița.

"A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Din primele informații, sunt implicate trei autturisme și posibil să fie cinci victime, între care două încarcerate", au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

La rândul lor, oficialii Poliției Județene Sibiu au precizat că, un șofer de 39 de ani, din Argeș, în timp ce conducea spre Vâlcea, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse regulamentar spre Sibiu, primul fiind lovit în lateral stânga, iar al doilea frontal, proiectat în afara părții carosabile.

Traficul rutier este complet blocat în zona accidentului, dar mașinile sunt dirijate prin localitate, pe străzile adiacente.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4512 secunde