Ghișeu SPIT pentru încasarea taxelor și impozitelor, în centrul comercial Tom

347
Ghișeu SPIT pentru încasarea taxelor  și impozitelor, în centrul comercial Tom - ghiseu-1554041604.jpg

Articole de la același autor

Pentru a le fi mai ușor locuitorilor din cartierele Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare și Tomis Nord, Agenția fiscală nr. 1 a fost mutată din strada Badea Cârțan nr. 3, în cadrul Centrului Comercial Tom, zona Carrefour (stand B6b).

"Pentru a fi mai aproape de cetățeni și pentru a elimina barierele de comunicare, conceptul prezent în organizarea Agenției fiscale nr. 1 este unul de tip «open space». Operațiunile, reprezentând impuneri în evidențele fiscale, scoateri din evidențele fiscale, depunere/eliberare certificate de atestare fiscală, consiliere fiscală, recalculări impozite sau taxe, înregistrare rapoarte de evaluare, emitere decizii de impunere și înștiințări de plată, se vor desfășura la nivelul birourilor amplasate în spațiul deschis și vor fi aceleași care se derulează în prezent și la nivelul agențiilor fiscale", explică reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.

Potrivit acestora, în vederea optimizării timpilor de așteptare pentru soluționarea situațiilor fiscale pentru care contribuabilii se vor adresa agenției fiscale, plățile se vor efectua la casieriile amplasate într-o zonă securizată, separată de spațiul deschis amenajat cu birouri.

Agenția fiscală nr. 4 își va desfășura în continuare activitatea în locația situată în strada Badea Cârțan nr. 3.

Reamintim că, luni, 1 aprilie, este ultima zi în care, pentru plata cu anticipație a tuturor obligațiilor fiscale, cetățenii pot beneficia de 10% bonificație dacă sunt persoane fizice, respectiv 5% dacă sunt persoane juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport.

Programul de lucru cu publicul al agențiilor fiscale este lunea, marțea, miercurea și vinerea, între orele 8.30 și 16.30, iar joia, între orele 8.30 și 18.30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4406 secunde