Ger și ninsori, la Constanța. Cod galben de viscol, până vineri dimineață

710
Ger și ninsori, la Constanța. Cod galben de viscol,  până vineri dimineață - ninsoare-1543339355.jpg

Articole de la același autor



Iarna se instalează la malul mării. Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de ieri, o avertizare cod galben pentru zona de sud a țării, inclusiv pentru județul Constanța. 
Până diseară, în jurul orei 20, în regiunile sudice și sud-estice vor predomina ninsorile, în general moderate cantitativ și se va depune strat de zăpadă, local consistent. Pe arii restrânse, în special în această dimineață și cu precădere în regiunile sud-estice, vor fi depuneri de gheață. Temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de 40 - 50 de km pe oră, iar în estul, centrul, sudul Munteniei, în Dobrogea și în sudul Moldovei, rafalele vor atinge, în general, 55 - 75 de km pe oră, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității sub 100 m. 
v v v 
Județul Constanța rămâne și în zilele următoare, până vineri dimineață, în jurul orei 10, sub cod galben de viscol. 
Potrivit prognozei, în sud-estul teritoriului, vântul va avea intensificări cu viteze de 45 - 55 de km pe oră, temporar în jur de 60 de km pe oră, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopții de miercuri spre joi și pe parcursul zilei de joi. De asemenea, vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul și centrul țării. 
Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și sunt așteptate ninsori însemnate cantitativ. Maxima termică abia dacă va atinge 2 grade Celsius. Peste noapte, va fi ger și va mai fulgui ușor. Termometrele vor indica minimum -3 grade. 
Mâine, ninsorile contenesc, dar gerul persistă. Valorile termice rămân negative. Vineri, ninge din nou și se vor înregistra minimum -6 grade. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
Stire din Social : Vreme caldă, în week-end, la Constanța
Joi, 22 Noiembrie 2018
Stire din Social : Vânt și ploi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.5976 secunde