Au început tăierile

Gata cu biletele de tratament balnear pentru pensionari

1037
1

Articole de la același autor

Pensionarii care nu au apucat să-și cumpere bilete de tratament prin Casa de Pensii nu vor mai putea să achiziționeze anul acesta. Casa Națională de Pensii Publice a anunțat că nu mai contractează bilete de odihnă pentru 2012. Măsura este prevăzută în Ordonanța de Urgență nr. 26 din 12 iunie 2012, privind reducerea cheltuielilor publice.
Totuși, programul de tratament balnear pentru pensionari pe anul acesta se derulează în continuare, până la epuizarea biletelor deja alocate. Pentru 2012, au fost disponibile aproximativ 200.000 de bilete de tratament, din care maximum 15% sunt destinate persoanelor care au dreptul la bilete gratuite, în calitate de beneficiare ale unor legi speciale și legi cu caracter reparatoriu.
Până la 15 decembrie 2012, sunt planificate 15 serii de tratament balnear. Pe pagina de internet a Casei Naționale de Pensii Publice, www.cnpas.org, sunt afișate lista stațiunilor și tarifele pentru biletele de tratament pe anul 2012.

Comentează știrea

tanta
6 septembrie 2012

aiureala , asa a fost in fiecare an , pana la urma patronii hotelurilor dau spaga de rigoare si se epun in vanzare bilete tratament pentru pensionari, le place sa o...

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Stire din Social : Pete de petrol pe plaja din Mamaia
Pagina a fost generata in 1.5211 secunde