GALERIE FOTO / Unde-i starea de urgență?! Străzi și magazine aglomerate, în Constanța!

5382

Articole de la același autor

Starea de urgență este în vigoare, iar autoritățile emit ordonanțe militare prin care impun măsuri restrictive prin care se dorește reducerea la minim a deplasărilor în afara domiciliilor.

Astfel, toți cei care părăsesc domiciliile trebuie să aibă asupra lor declarații pe propria răspundere sau adeverințe de la angajator, în care să stipuleze clar motivul deplasării. Ba mai mult, o altă măsură restrictivă vizează persoanele de peste 65 de ani, care pot ieși din locuințe, pentru realizarea cumpărăturilor, doar în intervalul orar 11.00 - 13.00.

Constănțenii care au drum prin zona "Brotăcei" a municipiului Constanța, la această oră - ora 12.20! - pot constata că străzile sunt animate, magazinele sunt luate cu asalt și totul care să arate că nu există nicio restricție de circulație în vigoare!

Pe de o parte, oamenii au fost încântați de încălzirea vremii și au ales să găsească un motiv pentru a ieși din case, pe de altă parte, este fix la mijlocul intervalului orar în care pensionarilor li se permite, prin lege, să își facă piața!

Cert este, însă, că prin măsurile restrictive ar fi trebuit să duc la evitarea acestor aglomerări!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3275 secunde