Galerie foto / Trotuare pline de gheață, la Constanța. Proprietarii, somați de primărie să le curețe

401

Articole de la același autor

După ce aseară traficul din Constanța a fost paralizat mai bine de trei ore, reprezentanții Primăriei Constanța au reușit să se mobilizeze și au deblocat orașul, împrăștiind material antiderapant și curățând zăpada de pe carosabil. La această oră, se circulă bine pe toate arterele.


De asemenea, 135 de angajați ai Polaris, repartizați pe șase zone ale orașului, acționează pentru curățarea zăpezii și a gheții de pe trecerile de pietoni, pasaje pietonale, trotuare și din stațiile de autobuz. Alte 30 de persoane asistate social și persoane care prestează muncă în folosul comunității ajută la degajarea zăpezii de pe treptele Policlinicii Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Ap. Andrei", ale Spitalului de Boli Infecțioase, unităților de învățământ, instituțiilor publice. 


Reprezentanții Primăriei Constanța reamintesc cetățenilor faptul că persoanele fizice și juridice au obligația conform HCL 184/2013 să asigure îndepărtarea țurțurilor, a zăpezii și a gheții din zona imobilelor și depozitarea acestora în afara părții carosabile și în alte locuri în care circulația pietonală să nu fie afectată.


"Pentru a evita posibilele accidente, recomandăm participanților la trafic să circule cu viteză care să nu depășească 30 km/h, iar autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă. Totodată, recomandăm folosirea mijloacelor de transport în comun și evitarea folosirii autovehiculelor personale", precizează cei de la primărie.
Orice problemă poate fi semnalată de constănțeni permanent la nr. de tel: 
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/55.00.55;
Dispecerat Serviciul Administrare Spații Verzi – 0241/48.81.71; 0722.54.53.66;
Dispecerat Serviciul Inspectorat Protecție Civilă – 0241/48.81.66 și 0241/48.81.08;
Dispecerat Poliția Locală – 0241/48.42.05.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3191 secunde