Galerie foto. Spectacol plin de emoție, la Constanța, de Dragobete

163
1

Articole de la același autor

Pentru că sunt buni români, locuitorii comunei Cumpăna nu au putut lăsa nesărbătorită ziua de 24 februarie. Casa de Cultură din localitate a găzduit un frumos spectacol artistic, intitulat "De Dragobete –Iubește Românește". 


Pentru că dragostea nu are vârstă, în sală s-au aflat numeroși oameni de toate vârstele. Pe scena caminului au evoluat: Ansamblurile "Româncuța" , "Mugurașii Cumpenei" si "Speranta", Școala de dans Laura Bogorodea, Școala de balet "Nicolae Spirescu", alături de soliștii Cătălin Câmpanu și Ștefania Luzinschi. 


Totodată, au încântat cu dulceața versului și a cântecului Ileana Șipoteanu, Mirela Pană, Emilia Plătică, Ionuț Dulgheriu. Spectatorii s-au bucurat de un regal artistic, într-un spectacol plin de emoție, de sensibilitate și candoare.


Pe de altă parte, în cadrul acestui spectacol a avut loc un eveniment caritabil intitulat "Iubește românește! - Mărțișor pentru Luiza", eveniment ce a fost dedicat Luizei, elevă a Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu", în clasa a V-a, care se află într-o luptă nedreaptă cu o boală necruțătoare.


Comentează știrea

Profil
26 februarie 2017
Dragobetele

Felicitări doamnei primar MARIANA GÂJU și tuturor cumpănenilor, pentru frumoasa serbare organizată cu ocazia zilei iubirii in stil româneasc, de dragobete !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9487 secunde