Galerie foto. Au trecut vandalii! Haos pe plaje după minivacanța de 1 Mai

1054
3

Articole de la același autor

Minivacanța de 1 Mai s-a încheiat aseară. Petrecăreții și-au strâns ultimele puteri și au plecat spre case. În urma lor, au rămas însă munți de gunoaie, plaje pline de doze și peturi, șezlonguri rupte, umbrele distruse și o mare singuratică.

Prea obosiți după atâta distracție, turiștii nu au mai putut să-și arunce sticlele și paharele la coșurile de gunoi și le-au lăsat direct pe nisip. Cele mai afectate plaje după petrecerile de 1 Mai au fost cele din Mamaia și Vama Veche, cunoscute de altfel și drept punctele cele mai fierbinți ale distracției pe litoral.

Tinerii care s-au distrat în Mamaia de 1 Mai nu au avut șansa de prea mult soare, dar nimic nu le-a stricat buna dispoziție. Au dansat în ploaie, au dormit pe nisipul ud și și-au făcut selfie-uri cu răsăritul de soare. Apoi au plecat fără să se mai uite înapoi, gândindu-se doar la cât de bine au petrecut.

Duminică după-amiază, pe plajele din nordul stațiunii Mamaia era un adevărat dezastru ecologic. Muzica încă mai răsuna din corturile instalate direct pe nisip și sute de tineri nu se lăsau duși acasă. "Ar fi și păcat să plecăm acum, când a ieșit soarele. Am reușit să dormim puțin azi dimineață, așa că o luăm de la capăt. Abia acum este muzica cea mai bună!", ne-a spus un tânăr din București.

La o terasă din apropierea unui club, câțiva angajați încercau să curețe puțin zona. Un muncitor aduna de zor sticle goale din ghiveciul unui palmier. "Au băut și apoi au lăsat sticlele pe unde au apucat. Mai bine le arunci pe jos, decât să folosești un ghiveci pe post de coș de gunoi. Asta este lipsă de educație!", spunea, necăjit, bărbatul, în timp ce punea sticlele goale în sacul cu gunoi.

Operatorii economici trebuie să facă curățenie

Cea mai tristă imagine era pe plajă, acolo, unde zăceau zeci de doze, pahare de plastic și peturi. Printre ele, se mai puteau observa mii de mucuri de țigări, șervețele, prezervative, pliculețe de plastic și tot felul de altfel de hârtii. Semn de oamenii s-au distrat tare.

Nu la fel de mult se vor distra cei care trebuie să curețe plaja. Conform legii, operatorul economic care a închiriat sectorul respectiv de plajă are obligația de a repune nisipul în perfectă stare, în cel mai scurt timp posibil. 

Comentează știrea

gigi
4 mai 2015
aceeasi hoarda de copii de bani gata

Culmea tocmai parintii astora lipsiti de educatie au facut bani(ei sint la fel ),ptr furat nu trebuia educatie ci tupeu si teren slab si corupt.Stau linistiti DNAul se ia numai de politicieni iar pedepsele sint ridicole fara confiscari.

Meme
4 mai 2015
Da'faceti alte reguli...

Las' ca in rest operatorii plajelor au grija doar sa ia bani cat pot. Sa nu se planga,sa zica multumesc ca au avut consumatori care au platit mult mai mult decat merita. Daca nu le convine,sa schimbe placa,sa puna cosuri de gunoi puzderie,sa schimbe regulile acolo sau sa-si mute dracu'afacerile.

Relu
4 mai 2015
Șezlongurile spurcă plajele

Cei care se ocupa de plaje exercită cel mai abject abuz posibil prin faptul ca invadează plajele cu șezlonguri. Acest lucru este o tîlhărie strigătoare la cer, tîlhărie care este posibilă numai datorită tîrfelor (în primul rînd masculine) care conduc această țară.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 03 Mai 2015
Stire din Social : Vama Veche, ca după război
Pagina a fost generata in 0.6213 secunde