Gala Partenerilor JCI Constanța 2019. Voluntarii și colaboratorii, celebrați la sfârșit de an

263
Gala Partenerilor JCI Constanța 2019. Voluntarii și colaboratorii, celebrați la sfârșit de an - galapartenerilorjci1-1576878821.jpg

Articole recomandate

Voluntarii și partenerii JCI Constanța s-au reunit, în seara de 14 decembrie, pentru a celebra activitatea și rezultatele obținute de organizație în anul pe care tocmai îl încheiem. Gala JCI Constanța reprezintă un moment special prin care organizația de tineri voluntari își manifestă recunoștința față de toți cei care i-au oferit susținere de-a lungul anului. 


"A fost oferită recunoștință partenerilor care ne-au fost alături și fără de care nu am fi reușit să obțină rezultatele minunate. Au fost votați și premiați membrii JCI care au coordonat proiecte și au fost implicați constant în decursul anului", precizează reprezentanții JCI Constanța.


De asemenea, aceștia au sărbătorit împreună performanța Danei Sofronie, membru JCI Constanța, finalistă a Galei TOYP 2019 - Ten Outstanding Young Persons, precum și noul titlu de senator JCI primit de președintele JCI Constanța din anul 2013, Corina Culea.


Cu acest prilej, au fost felicitați toți voluntarii care și-au asumat rolul de manager de proiect în anul 2019. Este vorba despre Adrian Grosu, Mădălina Mihai, Laura David, Adnan Vuap, Cristi Stancu, Iacob Filip, Cristian Gabriel Munteanu, Raluca Mușei, Felicia Macaleț, Mihaela Rodeanu.


În cadrul evenimentului Gala Partenerilor JCI Constanța 2019, au fost licitate produse oferite de către prietenii și partenerii JCI Constanța: Cosmin Chițu, Alina Munteanu, Felicia Macaleț, Lili Sumănaru, Oana Stan. În urma licitației, JCI Constanta a strâns suma de 1.900 lei. Din aceștia, 940 lei vor fi distribuiți pentru cauzele umanitare viitoare ale JCI și 960 lei vor fi donați campaniei de strângere de fonduri pentru șansa micuțului Robert la viață, un bebeluș care are nevoie de un tratament în valoare de peste două milioane de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3944 secunde