Gala "10 oameni de valoare pentru Constanța" premiază personalitățile anului

323
Gala

Articole de la același autor

În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării orașului, Asociația Pangeea dedică oamenilor de valoare ai Constanței un eveniment de anvergură.

Programată pentru data de 15 septembrie 2017, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Gala "10 Oameni de Valoare pentru Constanța" va reuni nume cu rezonanță ale orașului de la malul mării. Sunt așteptați peste 800 de invitați care vor lua parte la acest eveniment, oficialități, personalități reprezentative și figuri emblematice ale Constanței, precum și membri ai comunității civile care își pot exprima în scris dorința de a lua parte la eveniment.

Aflată la cea de-a VII-a ediție, Gala și-a format deja o tradiție din recunoașterea valorilor constănțene.

Vor fi oferite trofee de excelență personalităților care au realizat lucruri remarcabile, care au reprezentat cu succes spiritul constănțean și au luptat pentru un loc fruntaș, în orice domeniu au activat. Pentru organizatori, evenimentul "10 Oameni de Valoare pentru Constanța" reprezintă o recunoaștere publică a reușitelor unora dintre cei mai valoroși oameni ai țării, care au contribuit la dezvoltarea orașului-port Constanța.

În cadrul evenimentului, sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Decernarea premiilor va urmări succesiunea celor 10 categorii ce includ o serie de domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.

Un oraș rămâne o simplă așezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni.

v v v

Cei zece oameni de valoare care vor urca pe scena Galei au fost aleși de publicul care a accesat www.oamenidevaloare.ro în perioada octombrie 2016 - februarie 2017 și care s-a implicat activ în procesul de votare. An de an, numărul utilizatorilor platformei proiectului Oameni de Valoare este în creștere, un mod evident de a concluziona că inițiativa a prins rădăcini în conștiință cetățenilor Constanței.

Gala decernării distincțiilor va începe la ora 19.00, iar publicul este așteptat în sala de spectacol începând cu ora 18.30, dar nu înainte de a își fi exprimat dorința de participare și să fi primit răspuns favorabil. [email protected] este adresa la care se primesc solicitări din partea constănțenilor care doresc să participe la Gală. Evenimentul va fi transmis în direct, în mediul on-line, pe www.oamenidevaloare.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4276 secunde