Gafă la Primăria Constanța! De când are Constanța munți?

3464

Articole de la același autor

UPDATE: Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța a publicat pe pagina de Facebook explicația fotografiei cu munții de lângă Constanța. Iată ce spun reprezentantii SPIT:
 "Ne bucurăm că vă plac munții noștri!

Sunt munți de bucurie și de mulțumire pentru că ați ales să păstrăm legătura. Îndrăznim să spunem acest lucru pentru că din cei 10% dintre constănțenii care au citit acest mesaj aparent greșit, 70% au ales să ne fie deja alături in continuare.

Așa cum ați observat munții sperăm să observați și butonul de reconfirmare și să ne ajutați să păstrăm legătura cu dumneavoastră.

Continuăm împreună!

Vă mulțumim, echipa SPIT Constanța, "vinovata" care a adus munții la Constanța!"



Primăria Constanța a transmis în urmă cu puțin timp un newsletter prin care îi informează pe constănțeni asupra Regulamentului European 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


Mail-ul se deschide cu o fotografie de sus a municipiului, pe care sunt marcate serviciile autorităților locale: Poliția Locală, Taxele și impozitele locale, Urbanismul, Serviciile sociale, Organizare evenimente culturale/sportive, Gestionarea serviciilor publice și Dezvoltare și fonduri europene. Pe fundal, însă, se văd mai multe creste de munți.


Este interesant de aflat ce mesaj a dorit să transmită Primăria Constanța prelucrând o imagine din Constanța actuală și adăugându-i munți pe care în mod evident nu îi vom avea niciodată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.156 secunde