Furtuni și ploi torențiale, zilele acestea, la Constanța

381
Furtuni și ploi torențiale, zilele acestea,  la Constanța - vremea4-1529942351.jpg

Articole de la același autor

Vremea se strică pe litoral. Chiar dacă s-a mai încălzit puțin față de week-end, meteorologii anunță multă instabilitate atmosferică în zilele următoare, cu furtuni și ploi torențiale. Abia la începutul săptămânii viitoare, soarele va reuși să mai învingă norii și vom avea din nou vreme bună de plajă.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 25 de grade Celsius. Peste noapte, sunt așteptate furtuni cu fulgere și averse.

Termometrele vor indica minimum 21 de grade.

Mâine, furtunile vor continua și pe timpul zilei, iar cantitățile de ploaie vor fi mai însemnate cantitativ. Valorile termice se vor încadra între 20 și 24 de grade.

Joi, rafalele se mai domolesc, dar va mai ploua în reprize și cu tunete și fulgere. De vineri, se mai încălzește, până pe la 26 de grade și vor mai fi furtuni izolate, dar doar cu câteva picături. Sâmbătă, însă, vor fi 27 de grade pe timpul zilei și averse torențiale însoțite de furtuni după-amiază și noaptea. De duminică, norii se mai risipesc și va fi preponderent senin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5974 secunde