Furtuni și ploi torențiale, săptămâna aceasta, la Constanța

321
Furtuni și ploi torențiale, săptămâna aceasta, la Constanța - vremea11-1528036184.jpg

Articole de la același autor

După zilele toride din ultima perioadă, vremea devine instabilă pe litoral, iar norii și ploile ne amenință săptămâna aceasta. Meteorologii anunță tunete și fulgere, dar și temperaturi oscilante, când foarte ridicate, de până la 27, 28 de grade, când de doar 20-22 de grade, mai ales pe timpul zilei.

Astăzi, la Constanța, cerul este preponderent înnorat și vântul suflă slab, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 22 de grade Celsius și sunt așteptate furtuni cu fulgere izolate. Peste noapte, se mai înseninează și termometrele vor indica minimum 17 grade.

Mâine, norii ne lasă să ne bucurăm de soare, pe timpul zilei, dar noaptea se adună din nou. Vor fi între 18 și 23 de grade. Miercuri, sunt anunțate din nou furtuni cu fulgere, dar și temperaturi deosebit de ridicate de până la 20 de grade noaptea și 27-28 de grade ziua.

Joi, 7 iunie, se răcește brusc și este posibil să plouă în cursul dimineții și să se înregistreze intensificări ale vântului. Valorile termice se vor situa între 17 și 22 de grade. Vineri, norii încep să se risipească, iar week-end-ul se anunță însorit și cu temperaturi ridicate, de 24-25 de grade, așa că va fi vreme numai bună de plajă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5823 secunde