Frig continuu, la Constanța

191
Frig continuu, la Constanța - vreme-1519148835.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă ne apropiem de primăvară, vremea aduce din ce în ce mai mult a iarnă autentică la Constanța. Ieri am revăzut și fulgii de zăpadă, dar au fost mai mult amestecați cu ploaie, dar în week-end avem toate șansele să ne dăm cu săniuța. Meteorologii anunță temperaturi scăzute, mulți nori și ploi sporadice în zilele următoare, care vor culmina cu ninsori în averse.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord-est. Se vor semnala rafale ocazionale de vânt de peste 65 de km pe oră. Maxima termică pe timpul zilei va fi de doar 4 grade, dar crivățul va intensifica senzația de frig. Peste noapte, rafalele se vor mai domoli și termometrele vor indica minimum 3 grade.

Mâine, va apărea o ploaie ușoară în cursul după-amiezii, care va continua și noaptea. Valorile termice se vor încadra între 2 și 4 grade. Vineri, va rămâne același regim termic, dar ploile vor conteni. Sâmbătă, însă, lapovița își va face simțită prezența încă de dimineață, iar peste zi se va transforma în ninsoare. Aceasta va fi însoțită de viscol. Și în cursul nopții va fi vânt cu averse izolate de ninsoare, dar va fi și ger, cu minime de -3 grade.

Duminică, este posibil să mai ningă slab și va fi foarte frig. Vom avea -2 grade pe timpul zilei și -5 grade noaptea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Februarie 2018
Stire din Social : VAL DE GER NĂPRASNIC PESTE ROMÂNIA!
Pagina a fost generata in 1.3652 secunde