Video FOTO-VIDEO / IMAGINI SCANDALOASE LA CONSTANȚA! OARE CÂT MAI AVEM DE SUPORTAT?

9690
12

Articole recomandate

Constanța anului 2017. Un oraș care se vrea turistic, punct de atracție pentru cei care vin să viziteze zona. Dar din păcate, la acest capitol nu stăm deloc așa cum ar trebui. Dovadă sunt imaginile de azi, care ne arată o Constanță plină de cerșetori la tot pasul, și o Poliție Locală care nu-și face treaba mai deloc. Imaginile foto-video vorbesc de la sine. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Constantin
14 august 2017
Cat?

Foarte mult. Intrebarea trebuia adresata oierului sef. Se poate completa articolul cu : lipsa drumuri lipsa parcari lipsa mijloace de transport in comun decente lipsa politie rutiera lipsa sistematizare a orasului cand incep demolarile constructiilor ilegale si cand se darama cartierul hc si mutarea lui pe camp eventual in india...dar constantenilor le pasa de paranghelii manele pomeni electorale subventii etc

DODO
14 august 2017
E perfect !

Astia se incadreaza perfect in atmosfera orasului Ar fi pacat sa stricam asa ceva Cum ar arata ruinele din centru fara cersetori ? asta este umbra a ceea ce a fost cindva un oras cu care ne mindream.Multumim edililor cu care ne-a pricopsit Dzeu

BOBY
14 august 2017
ORAS-GHETOU

Mi se confirma inca o data ca ,constanta nu poate fi numit oras ci un ghetou- mahala ..plin de tigani ..cersetori ..bisnitari de tigari ..turcoaice mizerabile care vand orice la piata ..boschetari ..taximetristi care fac legea ..interlopi care conduc orasul ..politie prost pregatita si corupta ..jandarmi care stau ciorchine in piete ascunsi de ochiul public si nu intervin deloc .vezi piata tomis 3 colcaie de bisnitari de tigari ..politicieni care sunt praf din toate pdv .etc. o comuna primitiva si nenorocita ..

Georgiana
14 august 2017
adunătură de moldoveni

Constanța a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni

Vlad
15 august 2017
Revizuiti punctul dvs de vedere!

Pentru Boby si Georgiana: Nu mai folositi cuvinte jignitoare la adresa minoritatilor, cum ar fi "turcoaice mizerabile.." sau " turci tigani si moldoveni"! Toti cei de care vorbiti sunt sunt tigani si boschetari de toate originile. Populatia turca este educata, muncitoare si foarte curata. Nu mai faceti pacate si ponegriti oamenii onesti! De vina pentru tot ce se intampla in Constanta este Primaria si politia locala care ar trebui sa curete orasul de aceste "mizerii umane" si fixate in asezaminte sociale(care nu prea exista).

Borsalino & Co.
15 august 2017
Suntem ceea ce votam

Nu nenorocitii aia din poze sunt de vina, ci noi.42,095% dintre cei CARE AU IESIT LA VOT(aici subliniez,ptr ca fff.multi dintre cei care comenteaza n-au fost la vot), l-au ales pe Fagdau, sluga credincioasa al clanului Mazare. "Teleormanizare" urbei, adica transformarea orasului intr-un ghetou de asistati sociali si de cersetori a inceput de pe vremea lui Mazare.Acel personaj care a stat 16 ani la putere( el si cu dictatorii africani),prin votul acordat de constanteni ,CARE AU IESIT LA VOT.Aceasta "teleormanizare " a Constantei este dusa mai departe cu brio , acum de catre sluga Fagadau impreuna cu aceeasi echipa de lepere si pramatii din cadrul primarie.Cel mai elocvent exemplu este dat de cei de la Ziarul Financiar, Clujul are in jur de 30000 de IT-isti, oare Constanta cati are? Cred ca noi avem 30000 de asistati sociali,cersetori si infractori.Clujul o sa devina "Smart City", iar noi sub Fagadau &PSD ,vom deveni "Beggars City", exact ca-n poze Cat despre cei care nu-si fac treaba ,sunt ineficienti si mananca banii publici, stiu eu unii mai mari decat izmenarii de la Politia Locala, DNA C-ta.Acesti procurori chipurile anticorupti, dar care au pactizat cu mafia acestui oras si au rezultate zero.Sunt prieteni de spritz cu derbedeii lui Mazare si FagadauCand DNA C-ta o sa-i trimita dupa gratii pe toti cei care au furat si distrus orasul ,atunci o sa-mi fac "Mea Culpa" PS.Durerea cea mare ,a celor care-si doresc cu adevarat o schimbare este faptul ca nu au cu cine vota.Din Decembrie 2016 si pana acum n-am vazut nicio actiune a opozitiei care sa stopeze declinul acestui oras.In PNL C-ta s-a facut doar o rocada a leprelor ,Dragomir cu Muhscina,iar USR-ul s-a stins,se pare ca au batut si ei palma cu Fagadau ptr niste ciolane de ros.

Che Guevara
15 august 2017
De ce va mirati ?

Asta este viata si societatea pe care ati ales-o acum 28 de ani : saracie, mafie, incultura, nesimtire, coruptie, lipsa de respect fata de oameni, clase sociale divizate ca in India (5% foarte bogati, restul - Dumnezeu cu mila) - acum culegeti ce ati semanat! Sa va fie de cap "revolutia" voastra!

Dan
15 august 2017
...

Astea sint "binefacerile" apartenentei la UE si NATO - popor de sclavi si sarantoci. Cind nu vom mai fi cirpa de sters pe jos a americanilor si banditilor de la Bruxelles, poate vom deveni iar o natiune cu coloana vertebrala. Pina atunci - MUCLES

Sindbad
15 august 2017
Oras distrus de gasca mazarista

Un oras distrus de gasca mazarista. S-a creat o patura de pomanagii, un ElDorado al tiganilor, cersetorilor, o politie blazata, procurori, judecatori si sefi ai politiei mituiti, astfel ca nimeni nu mai vine sa investeasca la C-ta. Totul cu sprijinul paturii asistate, cu bonuri valorice, si alte mocangeli. D-aia nu avem parcari, WC-uri publice, transport nepoluant, electric, sala polivalenta, piscina, stadioane, parcuri, etc...Bugetul orasului este drenat sprea aceiasi gasca tinuta la putere cu votul prostimii, concentrate si in cartierul HC, sustinut cu bani grei din buget. D-aia majoritatea tinerilor capabili parasesc orasul. Ce sa faci aici? Unde sa te angajezi? Paznic si video-chatista? Ce afacere sa deschizi? Sa-i platesti chiria lui Samara intrr-un spatiu ex-Metachim? Ne-am umplut de shaormerii, amaneturi si jocuri de noroc/pariuri. Prostimea tot spera sa castige...La munca nene! Dar unde?

Constantean
15 august 2017
Mizerabil

Un oras care din păcate de degradează pe zi ce trece.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8417 secunde