Video FOTO-VIDEO / Dragobetele, sărbătorit la Constanța! 400 de baloane lansate pe faleză, la Cazino

1127
3

Articole de la același autor

Sute de tineri s-au aflat astăzi, la prânz, pe faleza de la Cazino, pentru a sărbători Dragobetele. Plini de veselie, aceștia au lansat 400 de baloane în formă de inimă, semn că toată Constanța iubește românește.


Activitatea a fost organizată de Grupul Local de Tineret Constanța, care a dorit să arate tuturor că românii știu să sărbătorească și Dragobetele.


"Participanții, tineri și elevi din municipiu, au lansat 400 de baloane cu heliu, promovând astfel tradițiile cu specific românesc și valorile morale care stau la baza evoluției societății", explică directorul executiv al Grupului Local de Tineret Constanța, Maria Domunco.


Comentează știrea

Român
24 februarie 2017
Dragobetele !

Felicitări români și România, pentru că iubiți românește! În felul acesta, dovedim tuturor, că iubim neamul românesc si tradițiile noastre, românești și nu pe ale altora! Că oamenii din alte țări, nu sărbătoresc, sărbătorile noastre românești, și noi, românii hop-țop, sărbătorim, sărbătorile care defapt, nu au nimic în comun cu noi, poporul român, adică : valantin day, halueinul cel drăcesc....! Felicităriiiiii și mult bine tuturor!

CONTRIBUABIL
25 februarie 2017
INCA O SARBATOARE COMERCIALA FARA NICIO LEGATURA CU TRADITIILE NOASTRE

DIN CE IN CE MAI DES ,MANIFESTARI DE TOT FELUL SI OCAZII SE FAC IN FATA RUINEI RAPOSATULUI CAZINO. ASTA ESTE SIMBOLUL DRAGOSTEI ROMANILOR, O RUINA. PROSTILOR CARE NU AU SESIZAT ,CARE PARTICIPA CA OILE ACOLO UNDE-I MANA CIOBANUL LE UREZ O DRAGOSTE CARE SA ARATE CA EDIFICIUL POMENIT. O RUINA, FOSTA EMBLEMA A ORASULUI TRANSFORMAT IN CACASTOARE PT PESCARUSI, PORUMBEI, MAIDANEZI SI ALTE SIMBOLURI ACTUALE.

Românul
25 februarie 2017
Oameni !

Cum să respecți, dragobetele și iubirea oamenilor ?! Defapt noi, ne năpustim peste și totodată călcăm cu bocancii peste ce este, cel mai bun în viață : iubirea, dragostea și înțelepciunea! A iubi în stil româneasc și în felul nostru, românesc este normal și natural, pentru că suntem și simțim românește! De ce să sărbătorim, sărbătorile și tradițiile celor, care nu au nimic în comun cu noi, românii, adică : Valentin day, halueinul cel drăcesc....?! Sărbători și tradiții avem, SLAVĂ DOMNULUI : colindele dinaintea NAȘTERII DOMNULUI, DRAGOBETELE, BOTEZUL DOMNULUI, MĂRȚIȘORUL, SÂNZIENELE, VOPSITUL OUĂLELOR CU OCAZIA ÎNVIERII DOMNULUI, SĂRBĂTORILE CREȘTINE ȘI ALE CONAȚIONALILOR NOȘTRI, ZIUA NUMELUI ȘI A NAȘTERII FIECĂRUIA DINTRE NOI, ROMÂNII, ZIUA NAȚIONALĂ, ZIUA ȘI ANIVERSAREA LOCALITĂȚII, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A MUNCII ȘI A COPILULUI, LĂSATUL SECULUI DINAINTEA FIECĂRUI POST, SĂRBĂTORILE MĂRII, ÎN ZIUA DE 14 AUGUST, mini vacanțele cu ocazia diferitelor evenimente și sărbători religioase, naționale și istorice.....! Noi, românii chiar am ajuns să numai realizăm cât de multe sărbători avem și cât de frumoase sunt, sărbătorile noastre sunt incomparabile, cu adevărat că sunt adevărate comori ale neamului românesc, pe care nu le apreciem și ne subestimăm cu rea și bună știință, de ce, pentru că cei interesați au vârât în mintea noastră că, noi suntem : înapoiați, comuniști, dogmatici , criptocomuniști, un popor așa și pe dincolo, dar ei, pe ei înșiși, nu se văd, DOAMNE IARTĂ-I, CĂ NU ȘTIU CE FAC !?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Cum au sărbătorit liceenii Dragobetele
Pagina a fost generata in 1.2558 secunde