FOTO / Cazinoul din Constanța, inundat în urma ploilor

1633
2

Articole de la același autor

Simbol al celui mai mare port al României, Cazinoul de pe faleza din Constanța nu mai este de mult timp, ce-a fost pe vremea regelui Carol I, atunci când a fost construit. Deși acest monument ar trebui să fie mândria și punctul de atracție al urbei tomitane, acesta se află într-o avansată stare de degradare și nimănui nu-i pasă. 


Astăzi, spre exemplu, pe lângă pereții scorojți, cu multe ferestre lipsă, Cazinoul seamănă, mai degrabă, cu un bătrân cerșetor, fără haine și neajutorat. Precipitațiile de mai deveme au pătruns adânc, în pereții bătrânului Cazino, iar infiltrațiile se văd cu ochiul liber. Pentru a strânge apa ce se scurge din pereți, cineva a pus niște pubele de gunoi, pentru a-o colecta și în acest fel, aceasta să nu se împrăștie în întreaga clădire. 


Comentează știrea

Carol
10 mai 2018
Cazinou

Daca se intampla aceasta ploaie ieri, la mult trambitatul concert? Oare cei care participa si organizeaza se gandesc si la riscurile la care se expun?

....
10 mai 2018
Cazinoul

Au tot interesul cei interesati de degradarea lui, pentru afaceri imobiliare !!! Rusine autoritatilor din Municipiul Constanta !! ( MAFIA IMOBILIARA )

Pagina a fost generata in 0.5551 secunde