Festival gastronomic în Piața Ovidiu. Vor fi impuse restricții de circulație

1195
Festival gastronomic în Piața Ovidiu. Vor fi impuse restricții de circulație - festivalgastronomic-1537370344.jpg

Articole de la același autor

Piața Ovidiu din Constanța va găzdui, începând de mâine, o nouă ediție a festivalului gastronomic Food Truck Festival. Peste 30 de "restaurante mobile" vor prezenta preparate culinare inspirate din 10 bucătării internaționale. De asemenea, vor fi organizate patru spectacole care vor avea loc zilnic, de la ora 20.00.


Pe scena din Piața Ovidiu vor evolua trupele Basska, Vama, Cred Că Sunt Extraterestru și Macanache. Accesul la eveniment este gratuit, iar standurile pot fi vizitate în fiecare zi, de vineri până duminică, între orele 12 și 23. 


Pentru ca evenimentul dedicat gurmanzilor să se desfășoare în condiții optime, de vineri, 21 septembrie, de la ora 8.00, și până luni, 24 septembrie, la ora 8.00, traficul auto va fi restricționat pe mai multe artere de acces. Este vorba despre strada Marcus Aurelius, la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir, strada Vasile Canarache, la intersecția cu strada Sulmona, strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Sulmona, bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Sulmona, strada Traian la intersecția cu strada Sulmona, strada Revoluției din 22 decembrie 1989, la intersecția cu strada Crângului, și strada Arhiepiscopiei, la intersecția cu strada Crângului. De asemenea, în perioada desfășurării evenimentului, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de mers.


"Recomandăm constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2018
Stire din Diverse : Trei zile de petrecere,  la Balkanik Festival
Pagina a fost generata in 0.6878 secunde