"Femeile și bărbații – parteneriat de muncă și de viață, ediția 2014"

134

Articole de la același autor

Institutul Național de Statistică anunță apariția publicației statistice "Femeile și bărbații - parteneriat de muncă și de viață, ediția 2014".


Lucrarea încearcă să ofere o imagine cuprinzătoare, construită pe informații statistice consistente, asupra situației femeilor și bărbaților în societatea românească.


Publicația, realizată din doi în doi ani, conturează statistic parteneriatul dintre femei și bărbați în viața de familie și în muncă. Domeniile în care este transpusă egalitatea de șanse dintre femei și bărbați sunt: demografia, sănătatea, educația, condițiile de viață, forța de muncă.


Pentru o deplină transparență, sunt prezentate pe larg metodologia și organizarea anchetei, precum si un glosar privind terminologia statistică utilizată, astfel încât să fie eliminate eventuale neclarități. 


De asemenea, lucrarea este susținută de tabele și grafice sugestive care oferă o imagine reală asupra parteneriatului de muncă și de viață în România. Lucrarea poate fi consultată sau cumpărată de la sediul INS, b-dul Libertății nr.16, sector 5, București.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum stă România la capitolul șomaj
Pagina a fost generata in 0.357 secunde