Felix Stroe, reales președinte al Asociației Române a Apei

507
3
Felix Stroe, reales președinte al Asociației Române a Apei - felixstroe1-1481906606.jpg

Articole de la același autor

Înființată la 15 iunie 1995, Asociația Română a Apei (ARA) este o asociație autonomă, patronală și profesională, care reprezintă, promovează, apară și susține interesele patronale și profesionale ale membrilor săi: operatori de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare și firmele de profil, în relațiile cu autoritățile publice, sindicatele și alte persoane juridice, atât în plan național cât și internațional. 


Printre obiectivele principale și formele de activitate ale asociației, se numără și inițierea, elaborarea și promovarea strategiilor și a programelor de investiții, sprijinirea introducerii progresului tehnic și științific în domeniul apei și asigurarea consultanței tehnice, manageriale și cooperarea inter-națională. Toate aceste acțiuni sunt coordonate de diferite comisii de specialitate din cadrul ARA, comisii care se întrunesc trimestrial pentru a rezolva eventualele probleme apărute, dar și pentru a promova și pune în aplicare noi programe și idei de dezvoltare. 


Vineri, 16 decembrie, la București, s-a desfășurat Adunarea Generală a Asociației Române a Apei, întâlnire la care au participat toți cei 132 de membri. Pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul de alegere a noului președinte. Având în vedere implicarea directorului general al SC RAJA SA, Felix Stroe, în elaborarea și promovarea strategiilor și programelor de dezvoltare din sectorul apei, propunerea pentru funcția de președinte a fost renominalizarea sa. Cu unanimitate de voturi, Felix Stroe a fost reales, pentru încă un mandat de trei ani, în funcția de președinte. 


"Asociația Română a Apei este cea mai mare organizație profesională din România. Pentru operatorii de profil din țară, scopul principal este asigurarea condițiilor pentru continuitatea programelor aflate deja în derulare și accesarea de noi fonduri nerambursabile. Totodată, vom continua colaborarea cu organizațiile de profil din țară și din străinătate și vom defini noi parteneriate cu structurile internaționale din domeniu, menținându-ne rolul de catalizator în dezvoltarea proiectelor cu țările din regiune, aducând în România cele mai noi și performante tehnologii", a declarat președintele ARA, Felix Stroe.


Comentează știrea

n
17 decembrie 2016
hg

Securist la securist trage!Prietenii stiu de ce.

Popescu de la Eforie
18 decembrie 2016
Felix Stroe

Nu mai putem scapa de Hotii,suntem o natiune cotropita,omul e cu documentatie securist si ne apara de bune,ne da apa filtrata si sfintita de prea sfintitul Teodosie alt Hot de performanta.

simpatizant dragnea
19 decembrie 2016
ce cauta stroe la posd

Pe 23 martie, după apariția stenogramelor în presă, Maria Schutz declara că nu îl cunoaște personal pe senatorul Cătălin Voicu și nici nu a avut vreo legătură directă sau indirectă cu acesta. Directorul Regiei de Apă Constanța, Felix Stroe, a fost audiat, joi, la Direcția Națională Anticorupție tot în dosarul Cătălin Voicu. La finalul audierilor, el nu a dorit să precizeze nici calitatea în care a fost chemat la DNA, nici ce legătură are cu dosarul aflat în cercetarea procurorilor anticorupție. Surse judiciare, preluate de Agerpres, au declarat că directorul Regiei de Apă Constanța a fost audiat ''pentru posibilele infracțiuni săvârșite de senatorul PSD Alexandru Mazăre în dosarul Voicu''.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6654 secunde