Felix Stroe, președinte onorific al Consiliului român al Ligii Navale a Statelor Unite

264

Articole de la același autor

Șefii Ligii Navele a Statelor Unite ale Americii s-au aflat, zilele trecute, la Constanța, acolo unde au înființat un consiliu român, afiliat ligii americane. 


"Este prima dată când vizitez România. Sunt foarte încântat să fiu aici pentru a înființa un nou consiliu, care să se alăture celor 240 existente deja. Noi avem o misiune, care nu e politică, dar care are ca scop îmbunătățirea tuturor relațiilor dintre România și SUA. Noi trebuie să le spunem cetățenilor și să-i facem să înțeleagă că bunăstarea economică depinde de siguranța pe mare", a spus James Offut, președintele Ligii Navale a Statelor Unite ale Americii. 


Consiliul român va reuni, pentru început, 24 de persoane din domeniul maritim. Alături de acestea se va afla și directorul general al SC RAJA SA, Felix Stroe, în calitate de președinte onorific. 


"Eu mi-am început cariera pe apă și în mod cert o voi termina tot pe apă. Scopul acestei ligi nu este de a face politică. Este o organizație internațională, de prestigiu, și așa va rămâne și în România. Vă rog să meditați asupra coordonatelor 70, 80, 90. 70 la sută din suprafața Pământului este acoperită de apă, 80 la sută din componența corpului uman este apă, iar 90 la sută din comerțul mondial se desfășoară pe apă. Tocmai de aceea Liga Navală Americană, prin consiliul din România, și-a stabilit ca obiective sprijinirea și dezvoltarea comerțului și sprijinirea și dezvoltarea turismului în această parte, precum și educarea membrilor săi în aceste valori", a precizat Felix Stroe. 


Oaspeții de peste hotare au profitat de ocazie și au vizitat Centrul SCADA al RAJA de la Murflatlar, acolo unde investițiile au fost realizate cu sprijinul companiei americane Motorola și al Guvernului Statelor Unite ale Americii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Diverse : Cum văd americanii munca omului
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Actual : Americanii susțin poporul ucrainean
Pagina a fost generata in 1.7791 secunde