Fără mașini pe plajă! Polițiștii solicită primăriei închiderea unui drum de servitute, din cartierul Faleză Nord

292

Articole recomandate

Deși, din punct de vedere legal, este interzis accesul autovehiculelor pe nisip, pe unele plaje din Constanța încă mai pot fi văzute parcate mașini. Tocmai în urma apariției în spațiul public a unor astfel de imagini, polițiștii vor ca unul din drumurile de servitute din cartierul Faleză Nord, pe unde pot coborî direct pe nisip cei care vin la plajă.

Așa se face că turiștii și constănțenii care obișnuiau să își parcheze mașinile în apropierea beach-barurilor vor fi nevoiți să o ia la picior. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au solicitat autorităților locale restricționarea accesului autovehiculelor pe drumul de servitute din zona plajei Trei Papuci.

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observau mai multe autoturisme pe plajă, în cartierul Faleză Nord, așa numita zonă a plajei Trei Papuci, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au solicitat Primăriei municipiului Constanța să ia măsuri de restricționare a accesului autovehiculelor, având în vedere încălcările normelor legale în vigoare privind accesul autovehiculelor pe plajă", precizează reprezentanții IPJ Constanța.

Reamintim că, recent, un alt drum de servitute, de la prelungirea străzii Ion Rațiu, a fost dezafectat după ce un investitor imobiliar a îngrădit un teren situat pe porțiunea respectivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5182 secunde