Expropriere la Delfinariu, în zona taxiurilor! Cum va arăta zona

523
Expropriere la Delfinariu, în zona taxiurilor! Cum va arăta zona - delfinariuzonataxiuri-1582923268.jpg

Articole de la același autor

Zona adiacentă intrării principale în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din municipiul Constanța a fost, vineri, în atenția consilierilor locali. Concret, este vorba despre terenul aflat în vecinătatea gardului complexului, în dreptului stației de autobuz, unde în prezent se află o stație de taxiuri. Consilierii locali au votat, în unanimitate, proiectul privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza de studiu de prefezabilitate pentru "Amenajarea zonei adiacente accesului principal în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii prin fluidizarea circulației pe B-dul Mamaia". 


Concret, a explicat primarul Decebal Făgădău, prin acest proiect se dorește exproprierea terenului respectiv, în vederea reamenajării zonei. "Terenul de la gardul complexului până în B-dul Mamaia este proprietate privată, a fost retrocedat și ulterior înstrăinat. Acesta va fi expropriat, dar nu pot să spun cât va dura întreaga procedură. Ce pot să spun însă este faptul că din momentul în care avem terenul, în trei zile asfaltăm. În prezent, nu putem să reabilităm ceva ce nu este al nostru. De-a lungul timpului, numeroase persoane ne-au reclamat că nu asfaltăm, dar nu s-a putut, nefiind municipalitatea administrator", a afirmat primarul. Acesta a mai arătat că reprezentanții administrației locale nu au purtat discuții cu proprietarul în acest sens până în prezent. 


Conform proiectului, având în vedere că, în special în timpul verii, traficul în zonă se aglomerează, iar accesul este îngreunat, administrația publică își propune să reabiliteze atât scuarul pietonal, stația de autobuz, cât și stația de taxiuri din apropiere. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4917 secunde