Expoziție de… voluntari, săptămâna aceasta, la Constanța

148
Expoziție de… voluntari, săptămâna aceasta, la Constanța - vontuntari-1431259547.jpg

Articole de la același autor

Organizația nonguvernamentală Mare Nostrum prinde gustul Săptămânii Naționale a Voluntariatului și se va alătura, în perioada 11 - 17 mai, marii mișcări de recunoaștere și sărbătorire publică a voluntariatului, organizând multe activități interactive adresate constănțenilor.

Începând de astăzi, voluntarii se vor aduna la sediul organizației Mare Nostrum pentru a realiza hrănitoare de păsări din pet-uri. Astfel, se dorește educarea voluntarilor spre reutilizarea pet-urilor nefolositoare pentru a contribui la dezvoltarea habitatului păsărilor din oraș.

Mâine, între orele 12 și 17, va avea loc activitatea "Voluntariatul - expoziție vie",în Parcul Teatrului de Operă li Balet "Oleg Danovski". "Expoziția vie are ca scop promovarea voluntariatului, a organizației precum și a bunelor practici privind protejarea naturii, fiind o metodă interactivă prin care cetățenii preocupați sunt încurajați să interacționeze cu «exponatele», adică voluntarii. Această activitatea este organizată de către ONG Mare Nostrum împreună cu Asociația Civicum Voluntaris, ADAPTO - Asociația pentru Promovarea Egalității între Tineri și alte organizații constănțene", explică Andra Drăghici, coordonatorul voluntarilor din Mare Nostrum.

Miercuri, pe 13 mai, între orele 16 și 18, se va organiza evenimentul "Firimituri pentru mediu", în care voluntarii Mare Nostrum, precum și toți cei care doresc să se implice, vor amplasa pe crengile copacilor din Parcul Tăbăcărie hrănitoarele pentru păsări din pet-uri. Cetățenii sunt încurajați să aducă semințe și hrană pentru păsări, astfel contribuind la dezvoltarea habitatului acestor viețuitoare.

"ONG Mare Nostrum încurajează participarea în număr cât mai mare a voluntarilor și a cetățenilor preocupați de protejarea naturii și activități de voluntariat", mai spune Andra Drăghici. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2898 secunde