Expoziția "Zâmbet și Lumină". Fii alături de copiii din centrele de plasament!

418
Expoziția

Articole de la același autor

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța a deschis, în cursul zilei de ieri, cea de-a XIII-a ediție a expoziției de Paște cu vânzare, "Zâmbet și Lumină". Cu această ocazie, directorul instituției, Petre Dinică, a declarat că obiectele expuse la Auchan Vivo! au fost realizate atât de copii, cât și de adulții din centrele din subordinea direcției.

"Expoziția noastră a devenit deja o tradiție, iar toți beneficiarii noștri au depus mult suflet în realizarea ei. Bucuria lor este imensă, când, la finalul evenimentului, obiectele lor nu se reîntorc în serviciile rezidențiale pentru că au fost cumpărate. Ca urmare, vă îndemn să veniți și să le cumpărați", a spus Petre Dinică.

Evenimentul a fost deschis de prestația artistică a trupei de dansuri "Fresh" a Centrului de Plasament "Delfinul" din Agigea, care a susținut un scurt spectacol din care nu au lipsit poeziile despre aventurile Iepurașului de Paște și nici frumoasele coregrafii realizate de antrenorii Adriana Răileanu și Chenan Iomer.

Expoziția cuprinde obiecte de ornament în tematica Sărbătorilor Pascale și este deschisă până la data de 24 aprilie, la Vivo!, în zona caselor de marcat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7265 secunde