"ExpoMineralia". Nestemate din toate colțurile lumii, expuse la Maritimo

250

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta este dedicată, la Maritimo Shopping Center, Târgului internațional de minerale, roci și bijuterii "ExpoMineralia", unul dintre cele mai îndrăgite evenimente ale anului. 


Ca și la edițiile precedente, participanții la târg oferă constănțenilor, pasionați și cunoscători, cele mai interesante și frumoase pietre și bijuterii în forme originale. Anul acesta, Târgul "ExpoMineralia" este dedicat, în exclusivitate, ametistului. Așadar, până duminică, 15 februarie, la Maritimo Shopping Center, pasionații vor putea admira un număr impresionant de minerale din ametist și nu numai. "Regina" expoziției este o nestemată de peste trei kilograme, provenind din Munții Ural. 


"La noi, clienții se vor delecta printre zeci de modele de bijuterii, iar eve-nimentul este platforma ideală pentru cei care caută cadouri pentru cei dragi. Participanții la Târgul Internațional de Minerale, Roci și Bijuterii «ExpoMineralia» vor putea admira, pentru prima oară în România, cea mai variată gamă de minerale din ametist și, de ase-menea, vor putea afla care sunt proprietățile fiecărei pietre, ce se potrivește zodiilor și personalităților lor sau cum pot influența mineralele starea de sănătate", promit organizatorii. 


Maritimo ne oferă, în week-end, și o surpriză muzicală. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, toți constănțenii, indiferent de preferințele muzicale, sunt invitați la un supereveniment marca Vunk. Îndrăgita trupă, una dintre cele mai longevive din peisajul românesc de profil, vă va încânta cu hiturile bine-cunoscute sâmbătă, 14 februarie, înce-pând cu ora 19, la Intrarea 3 - InfoDesk. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Puya și Mandinga, în concert  la Maritimo
Pagina a fost generata in 0.5884 secunde