Eveniment ce a marcat un 2018 prosper, susținut de JCI Constanța

277

Articole recomandate

Sâmbătă, 15 decembrie, la Hotel Ibis, a avut loc Gala JCI Constanța 2018, eveniment dedicat sfârșitului de an, cu o participare de aproximativ 60 de persoane, membri, colaboratori și parteneri.

Scopul acestui eveniment a fost de a sărbători încă un an de activități realizate în intenția de a crea un impact pozitiv în comunitatea locală, dar și de a mulțumi partenerilor și sponsorilor pentru sprijinul acordat de-a lungul anului în numeroasele proiecte pe care le-au susținut.

Anul 2018 pentru JCI Constanța a reprezentat un an prosper, un an în care au fost organizate numeroase proiecte de succes, pe domeniile: antreprenoriat, dezvoltare personală, relații internaționale, sănătate și social. Concret, vorbim despre: "100 drawings of Vincent van Gogh", "Meet JCI", "Public Speaking și Debate", "Atelierul Zânelor", "Share your blood, save a life", "Femei de afaceri", "JCI Play 4x4", "Summer work and fun - Workshop financiar", "Teen Edu", dar și diferite campanii umanitare.

Evenimentul a fost un prilej pentru a premia și membrii cu rezultate deosebite în anul acesta, Mihaela Rodeanu fiind votat cel mai implicat membru, iar Loredana Mihai, cel mai bun manager de proiect.

Invitații au avut parte de o atmosferă îmbietoare și de programe artistice susținute de Cristian Munteanu și de Ansamblul Nea Ellada.

În cadrul evenimentului, a avut loc și o licitație cu obiecte de artă pentru susținerea campaniei umanitare de la Chirnogeni, iar președintele JCI Constanța 2018, Cristian Stancu, i-a predat ștafeta președintelui din 2019 al organizației, Simona Leonida.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5624 secunde