"Este EXTREM DE MULT!" MAI avertizează șoferii

173

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, joi după-amiază, un mesaj pe Facebook în care arată că, doar în ultimele 48 de ore, 19 oameni au murit și 33 au fost grav rănite, în 44 de accidente rutiere: "Este FOARTE MULT, este EXTREM DE MULT!".



Iată mesajul postat de MAI:


"Vă rugăm să înțelegeți că nerespectarea regulilor rutiere vă poate costa viața! Și mai înțelegeți ceva, Sărbători sunt și la anul... și peste doi ani... și peste 10 ani... și peste 50 de ani. Nu vă mai grăbiți, pentru că o oră pe care credeți că o câștigați vă poate costa viața!


Dacă ești la volan și vezi acest mesaj, închide imediat telefonul... ești în pericol să faci un accident! Dacă ești pasager, citește cu voce tare să audă și șoferul!

P. S. Mulțumim polițiștilor rutieri și tuturor salvatorilor pompieri care au făcut eforturi supraomenești pentru a salva persoanele încarcerate! Știm că fiecare dramă pe care au văzut-o a lăsat urme grele în sufletele lor! Este foarte greu să îți stăpânesti lacrimile atunci când vezi destine de tineri frânte din neglijență și neatenție!

Nu uitați: Viața are prioritate și doar acasă vă așteaptă cei dragi!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1309 secunde