ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, mâine, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 14 Iunie 2016 171
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, mâine, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, vor fi afectați consumatorii de la complexul din Km 4 -5, cu strada I.I. Dionisie Maria și toate magazinele din zonă. În același interval, sunt anunțate întreruperi în zona Tomis Nord, pe strada Cișmelei nr. 17, blocul 1A și blocul 1B - întrerupere totală. De asemenea, între orele 8 și 18, se oprește curentul în zona Coiciu, pe străzile Bogdan Vasile, Orizontului, Emil Racoviță, Vânători, Steagului (întrerupere parțială), Baba Novac (întrerupere parțială), Prislop, Topoloveni, Alex. Alexandridi, Arnota, Govora, Cernica, Muscel Horia Grigorescu, precum și societățile comerciale din zonă. 


În restul județului, între orele 8 și 16, vor fi întreruperi în localitatea Cumpăna, în zona Movila Stângă, cu Șoseaua Constanței, străzile George Coșbuc, George Bacovia și Ion Miculescu - întrerupere totală, în localitatea Murfatlar, pe străzile Tineretului, Siminoc, Marin Preda și Mihail Sadoveanu - întrerupere totală și în localitățile Ostrov, Coșlugea și Satu Nou - întrerupere totală.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei