ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

145
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - curentelectr1000x600-1537517976.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT anunță întreruperea furnizării energiei electrice, vineri, în timpul lucrărilor. 


În municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Badea Cârțan, cu punctul termic RADET nr. 50, precum și cei din localitatea Cumpăna, de pe strada Strajei. 


Între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în orașul Năvodari, pe strada B5, în municipiul Medgidia, pe străzile Lalelelor, zona Pepiniera, în localitatea Movilița, pe străzile Albinelor, Rândunelelor, Eroilor, Constanței, Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirului, dar și în localitatea Carvănul Mic. 


De asemenea, între orele 9 și 18, se oprește curentul în localitatea Moșneni, pe străzile Radu Șerban, Mircea Ciobanul, Petru Cercel, Alexandru Moruzzi, Ștefan Cantacuzino, Ioan Manu, Vlad Țepeș, Emanoil Băleanu, Gavril Movilă, Pavel Kiselef, Ștefan Petriceanu, Maria Tereza, Negru Vodă, Pătrașcu cel Bun, Tudor Vladimirescu, întrerupere parțială. 


Iar între orele 8 și 18, se lucrează în localitatea Hagieni, pe străzile Salcâmilor, Islazului, Văii și Florilor - întreruperi totale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5912 secunde